Ma-vrij voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Zelf verzenddatum kiezen, wij versturen direct naar de ontvanger (ook België)

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij Geluidkaartje.nl proberen we je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij versturen binnen Nederland en naar België. Als je op werkdagen voor 14:00 besteld, versturen wij jouw kaartje dezelfde dag. Deze wordt dan in de meeste gevallen de volgende dag door PostNL bezorgd. Wij sturen je kaartje direct naar de ontvanger, maar je kunt er ook voor kiezen om het eerst naar jezelf te sturen. Let op: het kan voorkomen dat je kaartje later wordt afgeleverd dan normaal. Dit kan komen door drukke dagen bij PostNL of dagen waarop PostNL niet bezorgt.

Voor 14:00 besteld opBezorging op (binnen Nederland)
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Verzenden buiten Nederland en België?

Wij verzenden de kaarten alleen binnen Nederland en naar België. Verzenden naar een ander land is momenteel helaas niet mogelijk.

Kosten

De verzend- en verpakkingskosten bedragen €3,50 per kaartje. Wij verpakken de kaarten zorgvuldig in een stevige kartonnen envelop om ervoor te zorgen dat de kaart heel aankomt.

Retourbeleid

Gepersonaliseerde producten zijn van het herroepingsrecht uitgesloten. Mocht er iets niet kloppen, is je bestelling beschadigd, defect of heb je vragen of hulp nodig? Dan helpen we je graag. Neem gerust contact met ons op, dan vinden we altijd een oplossing.