Ma-vrij voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Hoe maak je een kaartje met een ingesproken boodschap?

Geef een kaart met een gesproken bericht cadeau

Een zelf ontworpen kaart met een ingesproken boodschap is een persoonlijke en unieke verrassing. Het is niet zomaar een kaart, maar een met een ingebouwde luidspreker die jouw eigen spraakopname of muziek afspeelt! Hierdoor kun je op een bijzondere manier iemand feliciteren, een wens doorgeven of gewoon een lief berichtje sturen dat je aan hem of haar denkt. Het is dan alsof je er zelf even bij bent, dé manier om iemand een persoonlijke en unieke kaart te sturen. 

In de kaart zit een luidspreker verstopt die zelf niet zichtbaar is. Hierdoor is de kaart iets dikker als een normale kaart. Zodra je de kaart opent activeert de luidspreker en speelt het ingesproken bericht af. De kaart kan ook neergezet worden zonder dat de kaart geluid afspeelt. Je boodschap kan honderden keren worden afgespeeld! Dus de boodschap kan nog heel vaak beluisterd worden. 

Zo maak je een eigen persoonlijke kaart met boodschap 

  1. Kies een kaart uit onze collectie en personaliseer met eigen tekst, foto’s en stickers
  1. Spreek een eigen boodschap in of voeg een MP3 bestand toe 
  1. Bestel de kaart en kies een verzenddatum 

Kaart personaliseren met de kaartenmaker

Je kunt een van onze voorbeeld kaarten kiezen zoals fotokaarten, verjaardagskaarten, beterschapskaarten, felicitatiekaarten of begin blanco met een eigen ontwerp. Als je een keuze hebt gemaakt ga je de kaart bewerken in onze kaartenmaker. Je kunt de kaartenmaker gebruiken op je telefoon, tablet, laptop of pc. 

In de kaartenmaker kun je eigen foto’s uploaden en plaatsen op de kaart. Verder kun je leuke stickers toevoegen en tekst(en) schrijven op de kaart. Spreek zo vaak je wilt je boodschap in tot je tevreden bent. Je kan ook een eigen MP3 bestand uploaden om bijvoorbeeld een eigen muziekje af te laten spelen. 

Een eigen boodschap inspreken 

Met de opneem knop in de kaartenmaker kun je zelf je bericht inspreken. Voor mooi geluid neem je het op in een stille omgeving. Je kan het bericht terug luisteren of als deze niet goed is weer een nieuw bericht inspreken. 
Tip: Gebruik je smartphone, tablet of laptop om het bericht in te spreken.  
Tip: Wil je jouw favoriete liedje af laten spelen? Upload dan een MP3 bestand. 

Kaart versturen of inplannen  

Zodra je de kaart klaar hebt kun je deze bestellen en versturen. Je kunt in een kalender kiezen wanneer de kaart verstuurd wordt en wanneer deze dan wordt bezorgd. Wij versturen de kaarten via PostNL. Dus als wij deze vandaag verzenden wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd. Alleen op maandag en zondag wordt er geen post bezorgd. Als je voor 14:00 de kaart besteld kan deze dezelfde dag nog op de post. 

Als PostNL aangeeft dat het een drukke periode is kan het zijn dat de verzending wat vertraagd is.