Ma-vrij voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Zelf verzenddatum kiezen, wij versturen direct naar de ontvanger (ook België)

Betaalmethoden

Wat leuk dat je van plan bent om bij ons te bestellen! Bij Geluidkaartje.nl kun je veilig en simpel online betalen. Hieronder vindt je de verschillende betaalopties die wij aanbieden.

Veiligheid staat bij ons voorop

In onze webshop zijn je gegevens veilig en versleuteld. De webshop is voorzien van een officieel SSL certificaat (te herkennen aan het slot icoontje in de adresbalk). Dit betekent dat je in onze webshop altijd in een veilige en vertrouwde omgeving kunt bestellen en betalen.

Onze betaalopties

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om geld over te maken naar o.a. webshops. Je moet je aanmelden met een e-mailadres om Paypal te gebruiken. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro’s.

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België waarmee gebruikers directe betalingen kunnen uitvoeren met hun bankpas. Het is een veilige en gemakkelijke manier om online aankopen te doen, zonder dat er creditcardgegevens of een vooraf aangemaakt account nodig zijn.

Creditcard

Met een Creditcard kun je snel en veilig betalen. De belangrijkste creditcardmerken worden ondersteunt: Visa, Mastercard en American Express. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.